понеделник, октомври 25, 2021

таг: емисија

Неделeн бриф посветен на Град Скопје 23.10.2021

Добредојдовте во Неделниот бриф посветен на Град Скопје, оваа недела акцентот го ставаме на следните неколку теми: *Скопјани пијат безбедна и квалитетна вода * Во рамките на програмата на Skopje Jazz...

Неделeн бриф посветен на Град Скопје 16.10.2021

На 16 от ден од месец Октомври ви посакувам добар ден и добредојдовте во најновото издание на Неделен бриф посветен на Град Скопје. Овој...

Неделен Бриф за 09.10.2021

Во новиот Неделен Бриф на Канал 77: -Крива Паланка одбележува 77 години од осамостојувањето -Општина Штип им додели плакети на основните училишта по повод Светскиот ден...

Неделeн бриф посветен на Град Скопје 09.10.2021

Неделниот бриф посветен на Град Скопје го слушате во следните 10 минути во етерот на Радио канал 77. Акцентот го ставаме на најважните активности...

Неделeн бриф посветен на Град Скопје 02.10.2021

Најновите актуелности од главниот град ви ги носиме во ова саботно издание на Неделен бриф посветен на Град Скопје на стартот од десеттиот месец...

Неделен Бриф за 25.09.2021

Во новиот Неделен Бриф на Канал 77: -Македонска Каменица ја одбележа Европската недела на мобилноста -Започна изградбата на канализационата мрежа во светиниколско Мустафино -Продолжуваат градежните активности на...

Неделен Бриф за 18.09.2021

Во новиот Неделен Бриф на Канал 77: -Дневниот центар за лица со посебни потреби во Куманово доби специјално возило за транспорт - Продолжува регулацијата на речното...

Неделен Бриф за 11.09.2021

Во новиот Неделен Бриф на Канал 77: -Во Крива Паланка почна новиот циклус активности од програмата за општинско корисна работа. - Започна изградбата на новопланираната улица до Граничниот премин „Богородица" во Гевгелија - Светиниколското училиште ООУ ,,Кирил и Методиј" стана Центар за поддршка на децата со попречености -Крушево го одбележа...

Неделeн бриф посветен на Град Скопје 04.09.2021

Денеска сме 4 ти август сабота, добредојдовте во Неделниот бриф посветен на Град Скопје, акцентот во истиот го ставаме на следниве актуелности: *Реконструкција на страничното...

Неделен Бриф за 04.09.2021

Во новиот Неделен Бриф на Канал 77: Општина Дојран го доби првото инклузивно игралиште Воениот оркестар и Баталјонот за почести на одбележувањето на денот...