вторник, март 2, 2021

таг: економско советодавно тело

Градоначалникот Николов и бизнис заедницата ќе работат на успешен развој на...

На иницијатива на градоначалникот на Штип, Сашко Николов, претставници на бизнис заедницата одржаа средба на која се разговараше за улогата на локалното стопанство во...