среда, јануари 27, 2021

таг: еднакви можности

Понеделник – отворен ден со Комисијата за еднакви можности во Струмица

Центарот на заедницата на општина Струмица во рамките на својот годишен план за 2017 година ќе ја спроведе активноста „Отворени денови со советниците од...