среда, декември 1, 2021

таг: Дрита Исљами

(ВИДЕО) На маалски муабет Шилегов и Дрита Исљами: На паркот Сарај...

Во новата епизода на „Маалски муабети со Петре Шилегов“, скопскиот градоначалник беше во паркот Сарај каде како домаќин го пречека Дрита Исљами, државната рекордерка...