петок, мај 24, 2024

таг: дорфулија

Во чест на Илинден и оваа година традиционален Ноќен турнир во...

Во општина Лозово во тек е одржувањето на Ноќен турнир по мал фудбал. Главен организатор на оваа традиционална манифестација којашто се одржува во рамките...

Спречена фекална контаминација на бунарот од кој со вода се снабдува...

На лице место направен увид, констатирана опасност, се работи на целосно расчистување. „Со Директорот на ЈПКД Лозово, излеговме на терен и извршивме увид на локацијата...