четврток, октомври 1, 2020

таг: дом на култура крсте петков мисирков

Во Свети Николе се обнови Шоуто за деца „Ѕвездички“

По една година пауза, децата од Свети Николе повторно имаа можност да ги покажат своите гласовни способности и денс вештини на Шоуто за деца...