среда, декември 1, 2021

таг: Дом на градежници

(ВИДЕО) Новиот зелен покрив во Скопје – Домот на градежници е...

Запуштениот и руиниран покрив на Дом на Градежници го добива својот нов изглед на нов зелен покрив во градот. Како што информираше скопскиот градоначалник, Петре...