четврток, февруари 25, 2021

таг: дом за старци

Реконструиран Домот за стари лица „Зафир Сајто”

Низа инвестициски проекти беа спроведени во текот на изминатата година во Домот за стари лица „Зафир Сајто", со кои се подобрија условите за околу...