четврток, септември 29, 2022

таг: Долнени

Статуетка за КУД „Панче Пешев” од Фестивалот за најдобар вокален инструментален...

И оваа година традиционално се одржа 43-от Фестивал на народни инструменти и песни „Пеце Атанасовски". Фестивалот се одржа на Рудина кај Долнени, прилепско на...