сабота, јули 2, 2022

таг: дожд

Обилните врнежи ја заматија водата во Крушево, за пиење ќе мора...

Поради обилните врнежи од дожд во изминатите 24 часа, заматена е водата во општина Крушево. Од локалната самоуправа со апел. „Заради обилните врнежи во текот...