вторник, јуни 25, 2024

таг: дневен билтен

Дневен билтен на Општина Штип – 31.07.2018

Телеграма со сочувство за смртта на Оливер Драгојевиќ од градоначалникот на Општина Штип, Благој Бочварски, до градоначалникот на збратимената Општина Сплит во Република Хрватска Градоначалникот...

Дневен билтен на Општина Штип – 02.07.2018

Средба со студенти од Универзитет „Кирил и Методиј“ Велико Трново Денеска, 02.07.2018 г., градоначалникот на Општина Штип, Благој Бочварски, ќе оствари средба со студенти од...

Дневен билтен на Општина Штип – 28.06.2018

Средба во урбана заедница Македонка Попладнево со почеток во 18:30 часот градоначалникот на Општина Штип, Благој Бочварски, ќе оствари средба со граѓани во рамки на...

Дневен билтен на Општина Штип – 21.06.2018

Посета од страна на АРМ од страна на генерал на ЗОК Денеска, 21.06.2018 година (четврток) врз основа на Годишниот календар за обука за 2018 и...

Дневен билтен на Општина Штип – 07.06.2018

Завршна приредба на основни училишта „Го славиме успехот“ Денеска во Дом на млади со почеток во 18:30 часот ќе се одржи настан по повод крајот...