Free Porn
xbporn

таг: директор

Досегашниот директор на ЈП „Исар“ станува шеф на кабинетот на градоначалникот,...

Досегашниот директор на штипското ЈП „Исар“, Трајче Здравков, во наредните денови ќе стане шеф на кабинетот на градоначалникот, поради како што вели градоначалникот на...

Штипското ЈП „Стипион“ доби нов директор, планот и програмата за работа...

И по примопредавањето на директорската функција плановите за функционирање на Јавното претпријатие „Стипион“ остануваат исти. Новиот директор Кирил Зајков, вели дека ќе работат на...

Директорот на штипското ЈП „Стипион“ си поднесе оставка

Директорот на штипското јавно претпријатие „Стипион“, Игор Ефтимов, си поднесува оставка. Ова тој го најави на својот фејсбук профил, а го потврди и штипскиот...