среда, мај 22, 2024

таг: диви

Исчистена дивата депонија во наслеба Карпош 4

Исчистена и дивата депонија на крајот на булеварот Илинден во населбата Карпош 4, информираат од Град Скопје. „Ова е само продолжение од проектот на новата...

Општина Карбинци: Се расчистуваат дивите депонии

Во моментов во општина Карбинци се работи на одстранување на сивите депонии.Од локалната самоуправа со апел и потсетување до жителите-за несовесното постапување со комуналниот...

Повик до дојранчани да си го брендираат своето производство, како што...

МЗШВ неодамна го објави јавниот повик наменет за финансиска поддршка за изработка на елаборати и спецификации на регистрација за заштита на називот на земјоделските...