вторник, април 23, 2024

таг: деца

Најмладите во Општина Виница го одбележа „Светскиот ден без атомобили“

На официјалниот почеток на есента, Општина Виница, симболично го одбележа и „Светскиот ден без автомобили“. Секако најмладите беа главните актери. „Денешната дата, 22 Септември, покрај...

Општина Дојран го доби првото инклузивно игралиште

Општина Дојранза прв пат доби инклузивно игралиште наменето за деца со попреченост. „За првпат во Општина Дојран во соработка со АД "Окта" , преку проектот...