недела, март 3, 2024

таг: детско орморалиште

Општината Свети Николе одлучи да го издаде детското одморалиште во Стар...

Со одлука на Советот на Општина Свети Николе, детското одморалиште во Стар Дојран, што е во општинска сопственост, ќе биде издадено за време на...