сабота, мај 18, 2024

таг: детско игралиште

Флекс Кредит во Штип го донираше првото од предвидените 25 детски...

Финансиското друштво „Флекс Кредит“ го донираше првото од предвидените 25 детски игралишта во населбата Дузлак, Штип. Според Горан Арсов, сопственик на друштвото, на овој...

Се доуредуваат последните 150 метри од речното корито во Македонска Каменица

Се интензивираат градежни работи за регулација на последните 150 метри од речното корито на Каменичка Река, преку изградбата на "минор" и "мајор" коритото и...