Free Porn
xbporn

таг: дестинација

Крушево станува дестинација за 4 сезони

Не само во зимскиот или летниот период, крушево изминатите години станува туристичка атракција во сите четири сезони. На одбележувањето на патрониот празник на СОУ „Наум...

Крушево доби сертификат, од денес е безбедна Ковид 19 дестинација

Крушево е чиста и безбедна Ковид 19 дестинација. Оваа потврда важи од денеска со доделувањето на сертификат од страна на Европскиот совет за туризам и...

Крушево ќе стане европска Ковид 19 безбедна дестинација

Ќе добие ли Општина Крушево сертификат за безбедна туристичка дестинација. Идната недела ќе ја посетат експерти од Европскиот совет за туризам и трговија кои ќе...