недела, септември 19, 2021

таг: дел од УБ 28

Штип: Повторна јавна презентација и јавна анкета за измена и дополнување...

Ќе се организира повторна јавна презентација и јавна анкета по Предлог-планот за измена и дополнување на ДУП на дел од „Автокоманда“, дел од УБ...