понеделник, август 15, 2022

таг: дезинфекција и на јавни површини

На влезовите во Штип поставени пунктови за дезинфекција на возилата

Во средата беа поставени два од трите планирани пункта за дезинфекција на возилата кои влегуваат во Штип. Едниот пункт е на влезот од правецот...