asd

таг: графити

Скопје доби уште еден „легален ѕид“ за графити уметниците

Скопје доби уште еден нов „Легален ѕид – Legal Wall” во должина од 70 метри, во општина Кисела Вода, во населба Пинтија, на булевар...

Општина Штип: Недозволиви се графитите со политички содржини на јавни површини

Општина Штип испрати известување по повод пишување графити на јавни површини и уништување на јавно добро на патеката. Известувањето во продолжение ви го пренесуваме во...