четврток, јуни 20, 2024

таг: градоначалничка

Скопјани за Нова Година нема да бидат тажни, рече новата градоначалничка...

„Скопјани нема да бидат ниту тажни, ниту оштетени“, изјави денеска градоначалничката на општина Град Скопје, Данела Арсовска на брифингот со новинарите, како одговор на...

Македонска Каменица во интензивна кампања на чистење патишта и базени

Над 160 километри земјени локални патишта во селските локални патишта во Општината Македонска Каменица, се исчистени во изминатиот период. Поголем број од овие селски...