вторник, мај 21, 2024

таг: градежни работи

Продолжува летната акција за изградба и реконструкција на локални патишта и...

Интензивно се одвиваат градежните работи во населените места од општина Гевгелија, а во рамките на летната акција за изградба и реконструкција на локални патишта...

Општина Гевгелија ги подобрува условите во туристичката населба Серменин

Заврши уредувањето на улицата во туристичката населба Серменин, од влезот до селската црква, во должина од 650 метри. По градежните работи за тампонирање, нивелирање и...