понеделник, април 22, 2024

таг: градежен шут

ЈП Исар апелира градежниот шут да не се фрла во контејнерите...

Наместо на места наменети за исфрлање на градежен шут, во Штип се почесто граѓаните ваквиот отпад го одлагаат во контејнерите за комунален отпад. Штипското ЈП...

Граѓаните да не го фрлаат градежниот отпад во контејнери, ако сакаат...

При одведување на отпад од контејнерите поставени на терен кој е тешко пристапен во зимски ослови вработените во „Комуна“ се соочуваат со потешкотии на...