среда, декември 8, 2021

таг: гориво

Коцев: Обвинувањата на опозицијата се „гола вода’, барем да ги поткрепат...

Нормално е опозицијата особено во овој предизборен период да излегува на прес-конференции и да обвинува, но барем тие обвинувања да бидат засновани на факти...