петок, мај 24, 2024

таг: генералка

Реконструкција во Зона Север во Струмица

Започнаа градежните активности за реконструкција на улицата бр.1 влез во зона Север од Минка до Би Милк. За овој зафат од општинскиот буџет се...

„Генералка викенд“ и годинава, крушевчани за почисто Крушево

Општина Крушево и оваа 2022-ра година ќе биде дел од т.н. Генералка викенд во кој на 6-ти мај ќе се собира отпад од страна...