понеделник, април 12, 2021

таг: временски услови

Неделен Бриф за 25.08.2018

Во овој Неделен Бриф правиме резиме на активности и настани од македонските општини, кои се случија изминатава седмица, а ги најавуваме оние кои следат. Во...