среда, декември 8, 2021

таг: вработен

(ВИДЕО) Град Скопје со видео порака му честиташе роденден на Цако

Вработените од Град Скопје на уникатен начин преку видео порака му го честитаа роденденот на Цако, кој веќе една година е дело од тимот...