вторник, септември 28, 2021

таг: вонредна

Вонредна седница на советот на Крушево во четврток

На иницијатива на советничката група на ВМРО-ДПМНЕ, крушевскиот совет на вонредна седница ќе расправа за ситуацијата со пожарите во врска со кои Владата прогласи...