вторник, септември 28, 2021

таг: воен оркестар

Воениот оркестар и Баталјонот за почести на одбележувањето на денот на...

Звуците од лимените инструменти маршираа под вештите команди на диригентот на Воениот оркестар на АРМ коишто одекнуваа  во просторот и времето на огромниот плоштад...