понеделник, април 22, 2024

таг: водоснабдување на делчево

Напредува проектот „Водоснабдување на Делчево“ констатирано на состанокот со швајцарските донатори

Текот на реализацијата на проектот „Водоснабдување на Делчево“ финансиран од Швајцарската Конфедерација, беше тема на денешниот работен состанок на градоначалникот Горан Трајковски со програмскиот...