вторник, септември 28, 2021

таг: Визбегово

(ВИДЕО) Визуелизација на клучката кај Визбегово

Погледнете визуелно како ќе изгледа клучката кај Визбегово, што ќе ги поврзе бул. Словенија и бил. Никола Карев, со што конечно ќе се стави...