петок, јуни 14, 2024

таг: вестиштип

Благодарност до граѓаните за вчерашната прослава

Општина Штип и градоначалникот, Благој Бочварски, изразуваат задоволство за вчерашната голема граѓанска прослава која се одржа на плоштад „Слобода“ по повод поканата за влез на...