четврток, март 4, 2021

таг: вело патека

Комплетиран е велоконекторот во Скопје во должина од 2 километри

Целосно реконструирана и обележена, е новата велопатека на улицата 8 ми Септември подготвена за непречено возење на велосипед. „Овој потег е значаен бидејќи го комплетира...