петок, мај 24, 2024

таг: велосипедисти

(ВИДЕО) Улиците Кемал Сејфула и Втора Македонска Бригата обезбедени со комплетна...

Велосипедистите во главниот град имаа услови за слободно и безбедно да се движат низ скопските улици со подобрување на велосипедскиот сообраќај, што е всушност...

Граѓаните може непречено да ја користат обновената пешачко велосипедска патека на...

Пешаците и велосипедистите слободно може да го користат просторот на градскиот кеј каде беше предвидено да биде поставено Панорамското тркало. Градските власти информриаат дека...

Град Скопје постави рефлектирачки столпчиња и на улицата 4 -ти Јули...

За што поголема безбесност на велосипедитите, пешаците и автомобилите во сообраќајот, Град Скопје постави нови рефлектирачки заштитни столпчиња на улицата 4 -ти Јули во...