понеделник, септември 28, 2020

таг: велика плана – србија

Радовиш: По четири децении, возобновена соработка со училиште од Велика Плана,...

После четириесет години, обновена е соработката со збратименото училиште „Други шумадијски одред“ од Марковац, Велика Плана, Србија. По повод патрониот празник на ООУ „Крсте П....