Free Porn
xbporn

таг: вдомување

Лајка ги вдоми првите кучиња во Обединетото Кралство

Кампањата Вдоми куче, вдоми љубов добива нова димензија. По успешните вдомувања на бездомни кучиња во нашата земја, мисијата продолжи во САД, Германија, Белгија, Шведска,...

ЈП Лајка: Имајте вистински другар- се вдомуваат Луи, Тери и Алисија

Доколку сакате да имате вистински другар кој ќе ве придружува на сите ваши авантури во пророда, тогаш овие кучиња се вистинските за вас. ЈП...

Се вдоми питбулката Етна

Питбулката која со денови талкаше низ скопската населба Гази Баба и беше донесена во ЈП Лајка од хуман граѓанин, конечно си ја пронајде својата...