недела, март 3, 2024

таг: вдомено

Јасмина Шилегова: Луѓе со големо срце, вдомете го Рекс, заслужува семејство...

Јасмина Шилегова, сопругата на градоначалникот на Скопје Петре Шилегов, на социјалните мрежи сподели трогателна приказна за кучето Рекс на кое му е потребно вдомување. Таа...