петок, мај 24, 2024

таг: ваучери

За прв пат Општина Штип со вредносни ваучери ги мотивира најдобрите...

Никола Ковачевиќ, Лаура Јорданова, Ева Димитровска, Ена Стојановска и Борис Пилатов од основните, како и Макрина Јорданова, Драган Дончевски, Ана Атанасова и Јована Блажева...

Јорданов ги прими младите и талентирани спортисти, комисијата за спорт најавува...

Градоначалникот на Општина Штип Иван Јорданов, денес во својот кабинет ги прими младите и талентирани каратисти од карате клуб Штип, како и џиу џицу...

Општина Струмица додели по 1000 евра за младите со најдобри бизнис...

Поттикнување на младите да размислуваат за развивање на своите бизнис идеа, а Струмица да биде центар на младите, е цела на еден од актуелните...

Доделени првите ваучери од 20.000 и 30.000 денари, за второ и...

Градоначалникот на Општина Конче, Златко Ристов денес ги врачи првите Решенија од социјалната мерка за субвенционирање на новороденчиња. Два млади брачни парови добија еднократна помош-субвенција...

Општина Конче го врачи првиот ваучер од 100.000 денари за склучен...

Брачниот пар Манчеви добија 100.000 денари од Општина Конче. Станува збор да реализирање на одлука со која секој новосклучен брак на лица над 35...