вторник, јуни 25, 2024

таг: вандализам

Алармантна ситуацијата со хулиганството и вандализмот во Штип, на поголема општествена...

Оштетени детски реквизити, искршени клупи, уништена урбана опрема е жалната слика која се почесто може да се види во новоопремениот и еден од најуредените...

Општина Штип: Недозволиви се графитите со политички содржини на јавни површини

Општина Штип испрати известување по повод пишување графити на јавни површини и уништување на јавно добро на патеката. Известувањето во продолжение ви го пренесуваме во...