недела, јули 3, 2022

таг: Бујаре Абази

Арсовска ја назначи Бујаре Абази за заменик-градоначалничка

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, ја назначи Бујаре Абази за нова заменик- градоначалничка на Скопје. Арсовска денеска свечено го врачи решението, при што...