вторник, септември 28, 2021

таг: Бутел

ЈП Комунална хигиена – Скопје расчистува четири диви депонии во општина...

ЈП Комунална хигиена-Скопје денеска започна активности за расчистување на четири диви депонии во скопската општина Бутел. Депониите, составени од мешан комунален, кабаст и градежен...