вторник, мај 11, 2021

таг: Брвеница

Навремно реализирање на проекти важни за гаѓаните на општина Брвеница

Со активна работа и многу вложен труд во април во општина Брвеница, кон крај се доведуваат проектите за изградба на локалните патишта и улици. Како...