вторник, мај 21, 2024

таг: Борче Везенков

Под мотото “Водата ја штеди затоа што пари вреди” основците од...

Во пресрет на меѓународниот ден на водата, 22 март, денес во Општина Штип, ученици од петте основни училишта во градот преку презентација учеа како...

Ќе се рециклира електронскиот отпад во Штип

Специјализирани контејнери за електронски отпад се поставени пред неколку дена во централното градско подрачје на Штип, што значи дека од сега штипјани ќе можат...