вторник, април 20, 2021

таг: борба со кучиња

Лајка: Стоп за организирањето борби со кучиња

ЈП Лајка започна кампања за подигнување на свеста за борбите со кучиња, по повод Меѓународниот ден за подигнување на свеста за борбите со кучиња...