четврток, февруари 29, 2024

таг: Боговиње

Ново училиште во Боговиње

Во состав на Општина Боговиње влегува и урбанизираното село Камењане со целосно изградена модернизирана инфраструктура, со среден водовод, исчистени речни канали. Пред само 10 години...