четврток, декември 8, 2022

таг: бобан николов

Штип: Спортист на годината повторно Емил Павлов, годинава за прв пат...

Во организација на општина Штип и Комисијата за спорт беа доделени признанија на најдобрите и најистакнати спортисти. Признанија добија голем број на пионири, кадети, младинци,...