недела, септември 19, 2021

таг: Билтен Штип

Дневен билтен на Општина Штип – 10.07.2018

Тркалезна маса „WE MAKE: Женско претприемништво за конкурентност“ Денеска, 10.07.2018 г., ќе се одржи тркалезна маса која е дел од активностите на проектот „WE MAKE:...