среда, август 10, 2022

таг: бесплатно

Општина Штип започна со бесплатно делење заштитни маски

Општина Штип деновиве започна со бесплатно делење заштитни маски за граѓаните. Оваа активност што треба да продолжи и во следниот период, беше најавена од страна...