четврток, март 4, 2021

таг: Бесиан Мехмети

(ВИДЕО) Бесиан Мехмети: Зелениот кров ќе служи и како маалски парк

Бесиан Мехмети, еден од најперспективните млади архитекти ќе се потпише зад зелениот кров на ДТЦ Мавровка. Ова е трет и најголем зелен кров кој...