четврток, ноември 26, 2020

таг: бездомници

Тимови на Црвениот Крст во Куманово помагаа во завеани села и...

Општинската организација на Црвен крст Куманово со својот Тим за одговор при катастрофи продолжува со активностите и прави напори за обезбедување на хуманитарна помош...